Over Dairyntel

Over ons

Dairyntel is opgezet in 2015 door drie ervaren zuivelmarktconsultants. Het belangrijkste bedrijfsdoel is het adviseren van verwerkers, handelaren en kopers van zuivelproducten via maatwerkanalyses die zijn toegesneden op de specifieke commerciële of strategische uitdagingen van internationaal opererende zuivelondernemingen.

Verdiepende inzichten

Het is vanaf het begin ons doel geweest om te vermijden dat dure managementtijd verspild wordt met data overzichten die met “hagel schieten”. In plaats daarvan willen wij de benodigde diepe inzichten creëren die direct in het verlengde liggen van de business development ambities en strategische prioriteiten van onze klanten.

Team Dairyntel

Martin Valstar

Martin Valstar

Stuur e-mail | LinkedIn

Jurriën Scheepstra

Jurriën Scheepstra

Stuur e-mail | LinkedIn

Mark Voorbergen

Mark Voorbergen

Stuur e-mail | LinkedIn

Neem contact op

Martin Valstar

Heeft zich tijdens zijn werkzame leven verder ontwikkeld op het gebied van bedrijfseconomie en statistiek. Hij is werkzaam geweest bij kleine en grote bedrijven en heeft zich de afgelopen decennia voornamelijk gespecialiseerd in het analyseren van de nationale en internationale zuivelmarkt.

Jurriën Scheepstra

Is na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit werkzaam geweest bij diverse organisaties en bedrijven. De laatste jaren heeft hij zich als marktanalist bezig gehouden met het analyseren van ontwikkelingen op de mondiale zuivelmarkt.

Mark Voorbergen

Heeft een afgeronde studie aan de universiteit van Wageningen (Landbouweconomie). Hij heeft zich gespecialiseerd in strategisch advies, risico analyses en fusies en overnames.